Így foglalj repülőjegyet Miamiba

repülő miamibaEgyszer legkevesebb át kell szállnod, de ha szerencséd van, Budapestről fél nap alatt Miamiba érsz. A repülőjegy-foglalást ne húzd sokáig – akár itt helyben megveheted a jegyedet. A transzfer miatt ne aggódj, etéren világbajnok Miami reptere.

 

Általános információk a Miamiba repülésről

Az Európából Floridába érkező járatok szinte mind a Miami International Airporton landolnak. A New York-i JFK után ez az USA második legnagyobb reptere, utasai száma az utóbbi években rendre meghaladja az évi negyven milliót.

miami reptér

 

A menetidő

Budapestről egy légitársaságnak sincs közvetlen menetrendszerinti járata Miamiba. Magyarországról legkevesebb egy európai átszállással jutsz el Floridába. A nagy, Budapestet is érintő nyugat-európai légitársaságok mind kínálnak utat a városba. A teljes menetidő így transzferidőtől függően legkevesebb 12-14 óra.

 

Árak

miami nemzetközi repülőtérÜdüléshez kedvező klímájának hála Miami szinte egész évben népszerű úti cél. A nyári hónapok valamivel erősebbek, de ez nem érződik drasztikusan a jegyárakban. A repülőjegyek árai itt nem mutatatnak erős differenciát a szezonoktól függően, szerencsétől függően 130 és 200 forint között szinte az év bármely időszakára találsz jegyet turistaosztályon.

Persze itt is érdemes előre gondolkodni, több hónapos távlatból lényegesen jobb árakból és nagyobb kínálatból válogathatsz. Ha az ár az elsődleges szempont, bepróbálkozhatsz a lastminute jegyekkel is, de ez inkább csak az egyedül utazóknak jó lehetőség, az ilyen jegyeket jellemzően kis számban kínálják.

 

Repülőjegyfoglalás

 

Transzfer a Miami repülőtérről

A Miami Nemzetközi Repülőtérre utazók nagy szerencséje, hogy a reptér lényegében a város belterületén található, Miami Beach-től nyolc kilométerre.

MIami reptér transzfer

Ha a taxi helyett bevállalod a lényegesen olcsóbb tömegközlekedést, egyszerű dolgod lesz. A reptér mellett található a Miami Central Stationként is nevezett Miami Airport Station, ahova a reptér saját félpályás elektromos vonatával, az MIA Moverrel jutsz el. Innen minden irányba találsz buszjáratot, északra tartó vonatot, de innen indul a narancssárga metró is.

 

miami-repter-terkep