Utazás előtt

Ebben a menüben a Miamiba utazás előtti felkészüléshez találsz segítséget. Elmondjuk, mit érdemes tudnod a repülőútról, a szálláskeresésről; itt megtudhatod, mire figyelj határátlépéskor  és hogy mikor milyen időjárásra számíthatsz.

 

Szállás Miamiban

miami szállodaÜdülővárosként Miamiban szállások óriási kínálatából válogathatsz. Az árak első sorban az óceán közelségéhez mérten változnak, de ha nem számít az ár, itt óriási a kínálat luxushotelekből. Ha mégis spórolnál a szálláson, a reptér környékén vagy Doralban lényegesen olcsóbban szállhatsz meg.

A lap folytatása

 

Repülőjegy Miamiba

miami repülőtérEgyszer legkevesebb át kell szállnod, de ha szerencséd van, Budapestről fél nap alatt Miamiba érsz. A repülőjegy-foglalást ne húzd sokáig – akár itt helyben megveheted a jegyedet. A transzfer miatt ne aggódj, etéren világbajnok Miami reptere.

A lap folytatása

 

Vízummal vagy ESTA-val?

usa vízumVízum és ESTA – e kettő valamelyike nélkül magyar állampolgárként nem lépheted át az Egyesült Államok határát. Bármelyikkel is utazz, az engedélyt már utazásod előtt be kell szerezned. Ezen a lapon ehhez a folyamathoz találsz segítséget.

A lap folytatása

 

Határátlépés Amerikában

amerikai határ ujjlenyomatMiután landoltál egy amerikai reptéren, a határátlépés lesz az első teendőd. Ahhoz, hogy beléphess az Egyesült Államok területére, át kell esned egy szigorúnak mondható határátlépésen. Itt szedtünk össze mindent, amit tudnod kell, hogy ne érjen meglepetés, amikor a határőr elé állsz.

A lap folytatása

 

Miami időjárása

Miami időjárásaMint az USA legforróbb állama, Florida egész évben üdülhető helynek számít; az óceán télen sem hűl 20 fok alá. Ha ide készülsz, jobb, ha bírod az extrémmagas páratartalmat, és a nyári hónapokban sok esőre számíts.

A lap folytatása