Így keress szállást Miamiban

hotel ikonÜdülővárosként Miamiban szállások óriási kínálatából válogathatsz. Az árak első sorban az óceán közelségéhez mérten változnak, de ha nem számít az ár, itt óriási a kínálat luxushotelekből. Ha mégis spórolnál a szálláson, a reptér környékén vagy Doralban lényegesen olcsóbban szállhatsz meg.

 

Hol?

miami szállásMiami hotel- és apartman-kínálata három területe összpontosul: a Brickell negyedre, a mellette található Downtown-ra, valamint Miami Beach-re. A Brickell és Downtown kínálata jellemzően magas toronyépületekből áll. Ezek a strandoktól relatív messze találhatók, vannak ellenben medencéik, teraszuk és fantaszikus panorámájuk. Miami Beach-en közvetlen az óceánpart mellett sorakoznak a strandok, itt bárhol szállj meg, 5-10 percen belül a vízpartra érsz.

Ha spórolni akarsz a szálláson, a város egyéb részein találsz olcsóbban. A reptér szomszédságában nagy a kínálat takarékos szállodákból, és ott van a reptéről nyugatra a mesterséges tavairól ismert Doral, ami még mindig nincs vállalhatatlanul messze az óceánparttól.

Motelből és hosztelből kicsit a választék Miamiban és közvetlen közelében, itt inkább hotelekből és apartmanhotelkből találsz sokat.

 

Mennyiért?

Bár üdülővárosként nagy a kínálat mindenféle hotelből, a nagy versenyhelyzet ellenére Miami drágának mondható szállás terén. A legfelsőbb kategóriában, az ötcsillagos hotelszobáknál még a hírhedten drága New York-i hoteleket is veri: 680 dollár egy éjszaka átlagára luxus szinten. Ezalatt már drasztikusan csökkennek az árak: a négycsillagos hotelekben 300, a háromcsillagosokban 200 dollárba kerül egy szoba/éj átlagosan.

miami hotelszoba

 

Szállást foglalnál? Itt egyszerűen megteheted:
Booking.com